2020-09-03

Så va säsongen redan över, ikväll seglades den sista segling i lätta vindar, mörkret gjorde sig tydligt påmint på slutet och även om vi gärna hade seglat några härliga kvällar till får vi nog inse att kvällarna nu är för mörka.

Blev en halvvind i mycket lätta vindar mot Långgarns udde, på White Knuckles hade vi lite tur med vinden och kom ganska snabbt ikapp starterna innan. Fred på omegan hittade kanske det bästa spåret norr ut mot Gålö snyggt!

Från udden ökade vinden – en kort kryss söder över och från stenskärsbank en undanvind norrut innan vi sträckte hem mot mållinjen – kul kväll tyckte vi!

Kvällens resultat såg ut så här

Vilket gör att vi avslutar året med följande tabell – White Knuckles vann, Micke som normalt seglar på White Knuckles ställde upp med “foppatoffeln” på höstens fyra sista seglingar och delar där med andra platsen med Simon på Pluto – Gunnar med Lagun kom trea! Inte helt olikt resultatet 2019 då Simon delade andra platsen med Pontus och Gunnar kom tre.

Tack för en härlig säsong allihop! 2021 nästa gång …

Årets sista segling avgjordes på ”Kortbanan B” (4.7nm)

Start: Enslinjen vid bryggnocken
1. Stenskär om BB
2. Röd prick stenskärsbank om BB
3. Stora Rotholmen om BB
Målgång: När Långgarns fyr försvinner bakom Långgarn

 

One Reply to “2020-09-03”

  1. Tack för en härlig segling allihop – jag måste kasta mig hem och jobba – toppen om ni lägger målgångstider och SRS här så publicerar jag ett resultat så fort jag fått från alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*