2013-09-05

Sista seglingen för säsongen utvecklade sig ungefär som vi kan förvänta oss denna årstid.

Starten gick med någorlunda vind, ute på Mysingen var det riktigt trevligt, men på hemväg läade det enormt från St Rotholmen och sedan blev det ju mer eller mindre tvärstopp i Långgarnsviken.

Peter tog sig in några minuter efter stipulerad tid 21:00, men viljan hos alla att ändå låta sista seglingen i vår serie var att vi lät resultatet räknas på hela banan:

Screenshot from 2013-09-06 16:39:58

Detta ger slutresultatet:

Screenshot from 2013-09-06 16:51:08

Totaltabellen är sorterad efter sista kolumnen, där man alltså tar bort de två sämsta placeringarna och då kan vi ju konstatera att Pontus blir tvungen att skiljas från vandringspriset kommande säsong. Hur var det det var nu, först så kommer trim, trim och därefter kommer trim.

Er webmaster har halkat litet efter med bildredigeringen, detfinns bilder både från igår och från förra veckan och jag ska försöka skärpa mig. Men denna helg ska det seglas, så om det inte dyker upp något ikväll så kommer det tidigast söndag kväll!

3 Replies to “2013-09-05”

  1. Jag saknar Granada 27:an som borde få fem poäng för DNF. Övriga båtar borde få ytterligare en poäng. Så gjordes det när jag och Robert bröt pga vindbrist den 15/8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*