Gårdagen

Härligt väder och fantastisk segling, till det var vi lite fler båtar på linjen och resultatet (under 2017-08-10) blev allt annat än självklart … med tre seglingar kvar börjar vi snegla på totalen. White Knuckles håller ledningen före Pluto som efter gårdagen nu följs av Ting, men tätt där efter ligger Pierina och Frida båda …

5 Replies to “Gårdagen”

  1. Ni kanske undrar om jag kollapsat alldeles. Båten är ju seglingsbar och vi körde en 15-knopsrepa tidigare för att testa att allt funkar. Emellertid har jag problem med de långa akrylfönstren i skrovsidorna.

    Det har nämligen kommit regnvatten i båten och det beror på att dessa, som är tejpade med avancerad “flygplanstejp” har börjat lossna. Oklart varför, men det är ett problem som just nu har uppstått på tre svenska båtar, möjligen beroende på att de byggts i väldigt varmt klimat. Jag vill inte utsätta båten för mekanisk påkänning och har beställt vad jag behöver.

    Trist och dessutom suveränt dålig tajming. /Anders J

    • Surt, men skönt att höra att det “bara” är materiella problem i alla fall! Du är som alltid välkommen ut och segla med någon av alla båtar på plats om det rycker i seglingsnerven – alla välkomnar nog gärna en duktig fotograf ombord =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*