Datum

Följande datum är planerade för säsongen 2015, mer info kommer …

Möjlig reservation för den 2/6, blir lite osäker på varför vi sagt den 2:a och inte den 4:e juni, stämmer det? (Korrekt, som framgår av morarna.se är det städdag 4:e juni! Alla datumen ska nu finnas i menyn “Kalendarium 2015”! /Anders)

12/5 Premiär
21/5
28/5
2/6
11/6
16/6
Sommaruppehåll
6/8
13/8
20/8
27/8
3/9 Grand final

Snart är vi äntligen igång 🙂

3 Replies to “Datum”

  1. Innan jag anslår på övriga klubbar… hur ställer vi oss till deltagarnas poängtagande i vår serie och därmed kan vinna vandringspriset? Är de fullt med och kan vinna den, eller är det som det var för utomstående på Oxnö – man deltog, placerades i listan för det aktuella loppet och vann ära och berömmelse, men inga poäng i serien? Och om det är det senare fallet, hur påverkar det vår poängsättning om man slår en icke-klubbåt..?

  2. Spontant tycker jag de kan få vara med fullt ut – om någon är så tapper att de kommer tillräckligt många kvällar och dessutom vinner så tycker jag nog de förtjänar bucklan 🙂 men självklart med avtal om att lämna den vidare vid nästa säsong!

    //Fredrik

  3. Har nu anslagit på klubben och flera närliggande klubbar. Jag behöver en frivillig som tänker delta och som kan hjälpa mig att byta “Nästa kappsegling”-skyltar vid grinden då jag inte kommer kunna vara med alla gånger. Jag har en extra omgång lappar för den frivillige.