Höstens första

Höstens första kvällssegling idag. SMHI lovar 6-9m/s med sydliga eller sydvästliga vindar, egentligen perfekta förhålllanden för Norrhällsbanan, men efter en regnig dag tycker jag vi inleder med med “Gamla banan” som är lite kortare.

Start: Enslinjen vid bryggnocken
1. Stora Rotholmen om SB
2. Röd prick stenskärsbank om SB
3. Stenskär om SB
Målgång: Enslinjen vid bryggnocken

Med bra vind “borde” alla ta sig i mål, men glöm inte att banan stänger 21:00 nu när mörkret börjar rulla in, så ta mellantid i vanlig ordning.

Har varit lite rörig blandning av tidsrapportering den här säsongen – vore toppenn om alla kunde lägga in Tid för start + Tid för målgång + SRS i kommentarsfältet för rätt kväll dvs 2023-08-10

6 Replies to “Höstens första”

  • Hur många blir ni? Funderar på att köra runt Toffeln från andra sidan Gålö om det blir start imorgon. Fred i Comforten funderar också på att hänga på.

   • Alltid svårt att veta hur många som kommer men Mats och jag verkar iaf komma från Morarnas. Hoppas självklart på flera och jättekul om ni ansluter.

   • Inga 4-6m/s på vår sida av Gålö. Här är det nästan bleke. Kommer inte att hinna runt till er som det ser ut nu. Vi får återkomma till nästa torsdagssegling. Hälsningar Mikael på Toffeln

    • Hej Mikael, synd att ni inte hann ut till oss. Inga 4-6 hos oss heller men 1-3 m/s hade vi iaf.