8 Replies to “Obs! Det är tisdag 12 maj på tisdag…”

 1. Jag räknar med att köra. Blir tyvärr sannolikt enda seglingen för mig före sommaruppehållet pga barnveckor, krock med jobbgrejer och födelsedagar och annat.

 2. Har hört rykten om att Johan och Pontus också kommer …

  Robban har legat i hårdträning och vill säkert testa sina nya segel? Och Daniel sjösatte en riktig racer igår och borde vara laddad han med om han hunnit få allt på plats, så med lite tur har vi en riktigt fin lineup till premiären – kul =)

 3. Vi kommer. Fått ihop full besättning förutom Robban som kör egen båt 🙂

 4. Fast jag vet att Fredrik nog minsan varit ute och trimmat för jag såg när dom kom in. Likaså Pontus har varit ute :-). Robban kanske mest av alla :-0! Vi har inte varit ute och trimma minsan :-)!!!

  • Litet av problemet med bloggformatet om man man kan kommentera allt är att man missar kommentarer. Johan undrade just “Korta eller långa banan?” i en kommentar till 2015-05-12 och inte här.

   I princip har vi väl sagt långa banan på försommaren, men det får väl avgöras på plats, yr.no skriver syd 4 m/s fram till kl 20, 2 m/s till 21 och sedan stiltje (och regn…). Vi får se när vi kommer närmare. Däremot så måste jag själv vika mig ikväll, jag har den värsta förkylninng jag haft sedan svininfluensan för några aår sedan och det är helt enkelt som det är. Fredrik är vice och eljest får ni ta kloka beslut.

   Segla väl! Och fort! Ni kommer väl ihåg, först kommer trim, därefter trim och sedan trim…