Rafflande i klubbtabellen

Med tre seglingar kvar så skiljer det nästan inget mellan de tre ledande ekipagen och ingen av dem har råd att missa någon enda av de kvarvarande seglingarna.

Just nu blåser det duktigt och inför torsdagskvällen verkar det bli N eller NO vind, vilket ju bryter det vanliga mönstret.

7 Replies to “Rafflande i klubbtabellen”

 1. Vad jag förstår får jag -10p för något som inte förklara enligt tabellen för -3 seglingar för vi tre i topp har lika många oseglade, känns lite orättvist!?

 2. I övrigt ska väl Erik i Mouette ha en massa trepoängare på de seglingar han seglat med Kanendel/kickass/Framåback eller vad den nu heter denna vecka. Och Daniel några treor när han seglade med Erik i början….

  Ser ut som det är dags för en uppdatering av tabellen….

 3. Vi behöver fler startande på Hyundai, vi är bara 5e största klubb, tom slagna av Norrköping! Idag är det Framochbak, Pierina, Frida och Hafsorkestern anmälda, 2 i doublehanded.
  KSSS 26
  NorrkBK 6
  NySS 6
  SSK 5
  MBK 4
  TrBS 4
  RYC 3
  GBK 2

 4. Robban: Det var väl ett sådant där “cut-and-paste-fel” som hängde med från förra årest tabell. Korrigerat nu. Jag är så van att du och/eller Peter korrigerar eventuella misstag jag gör nästan innan jag gör dem 😉

  Vilka som ska ha trepoängare har jag dessvärre inte riktigt koll på, men jag tror att det inte gärna kan påverka tättrions poäng. Däremot skulle det ju kunna få upp Erik till fjärdeplatsen, så rätt ska vara rätt. Jag frågar vid poängberäkningen imorgon.

  Regnkläder rekommenderas f ö starkt imorgon.

  • Frameback kommer inte till start i kväll. Ett lite fel har upptäckts på mastfoten….Den vill inte sitta fast längre…:) Så avmastning på fredag å påmastning lördag får det bli…