Resultat igår

Edit: Om ni läser kommentarerna så är det uppenbart att det måste ha varit slarviga anteckningar eller något annat misstag i stridens hetta i torsdags. Jag lägger upp korrigerade tabeller under kalendariesidan, Peter vann racet, Daniel kom inte alls sist men jag kom sist. Det innebär just nu att ex-motorbåts-Daniel leder ligan!

Nu är det trassligt, vi korade ju Peter som vinnare igår, samtidigt som Daniel såg litet snopen ut och undrade om det var något fel med siffrorna.

Möjligen så hade Daniel rätt, ni måste nog hjälpa till och granska nu. När jag knackade in data såg det nämligen ut så här:
Screenshot from 2014-08-08 10:38:50
De röda siffrorna längts ute till höger är vad jag fick med mig hem. Vad jag är alldeles säker på är min egen tid i mål och 19:34 jag fick från WK.

Vad är fel?

Och nej, Fredrik, vi har varit 5 sekunder snabbare på “Långgarnssuddsbanan”, däremot är det fullt möjligt att ni satte inofficiellt rekord på “långa banan” 😉

I sammanhanget meddelas ocksås att vi beslöt att eftersom Södertörnspokalen inte blir av så är den struken från vårt program, vi anordnar alltså inte någon “ersättningspokal” denan säsong.

7 Replies to “Resultat igår”

 1. Rörigt – våra 19:34:00 stämmer, så långt vet jag =)

  Enligt de röda tiderna från pappret så ser det ut som att Peter var 1:a mål, Robert 2:a och Daniel 3:a på seglad tid – utan att veta tiderna förstod jag det som att ordningen på de tre första var enligt den svarta seglade tiden ovan?

  Oavsett kul att det är tajt – alla i mål på korrigerade tider inom typ 2 min, skiljer ju bra 3-4% mellan bästa och sämsta tid.

  Anders – om än inofficiellt så gjorde vi “långa banan” på 00:53:18 kan inte hitta att det gått fortare någon gång tidigare va? =) Tjohoooooo!!

 2. Vi kollade noga tiden och läget för våra konkurrenter vid passage. Jag bedömer att vi passerade mållinjen ganska exakt mitt emellan Daniel (som var först över) och Robert.
  Om SRS-talen är rätt, och matten är rätt stämmer detta så vitt jag kan se.

  • Har hittat ett fel.
   Har kollat igen med gast och anteckningar; vi hade tiden 19:29:23 i mål, inte 53.
   Det är alltså 30 sekunder för mycket på oss.

   • Hums – då måste någonting mer vara fel va? Annars var ni 24s efter Daniel och 102s före Robert, inte mitt emellan, Daniel – kan ni ha gått i mål kring 19:27:40? Eller Robert kan ni ha gått i mål kring 19:29:50? Skall inte vara allt för lätt säg …

    • Jag är säker på tiden. Vi var två i båten och båda hade stenkoll på fyren, vi klockade när hela var borta. Klockan är från plottern, så den går rätt enligt GPS-tid.

     Däremot är jag inte bensäker på exakta avstånd till Robert och Daniel, gjorde snabbkollar på avstånd och det var så det såg ut rent spontant. Om någon tid känns fel är det snarare Roberts tid är Daniels.

     • Roade mig med att räkna baklänges från min korrigerade tid i rött och kom fram till samma mågångstid som jag angivit ovan.
      Var 19:29:53 kommer ifrån vet jag inte.