Säsongen 2023

Det börjar dra ihop sig mot en ny säsong! Förra året drog vi igång i vecka 20, det var nog i tidigaste laget eftersom bara Peter seglade. I år ligger dessutom kristi himmelfärd på torsdagen, så mitt förslag är att vi drar igång tidigast vecka 21, dvs den 25:e maj.

Men ni får gärna dela med er av lite kommentarer och synpunkter på hur ni vill se upplägget i år, vi kan såklart anpassa oss om det gör att vi kan få med fler båtar.

Torsdagar v21 – 24, tisdag vecka 25 och torsdagar vecka 32 – 36 känns som ett “standard” förslag, men jag vill gärna höra andra förslag om ni har önskemål.

Ett gemensamt Teams möte en kväll för att diskutera eventuella förslag har också varit på tapeten, kan ni tänka er att vara med någon timme på Teams en kväll för att diskutera hur vi får ut bästa möjliga säsong? Kommentera gärna om ni kan va med så bjuder vi in!

7 Replies to “Säsongen 2023”

 1. Jag är gärna med på ett Teams-möte en kväll, kan i stort sett alla kvällar.
  Vi kan prata banor, dagar att segla – men framför allt hur vi får fler att vara med, hur man säljer in kappseglingen till de som inte redan är frälsta.

 2. Jag har min sem i aug så jag kör gärna några veckor efter midsommar också. Har dock inget mätbrev ännu men ansökan är i alla fall inskickad nu.. Kan vara med på Teams.

 3. Jag är medlem i OBF längre in i viken och undrar om era kvällseglingar är öppna även icke medlemmar om schemat funkar och andan faller på?

  • Patrik, alla våra seglingar är öppna för alla – du är mer än välkommen alla eller några kvällar! har du klubbkompisar som också vill delta så får du jättejärna peppa dem också att ta sig bort och vara med!

  • Robert – vi har inte haft något teamsmöte ännu tyvärr, det vara “bara” Peter och jag som ursprungligen kunde/ ville. Ser att Simon också kan (jag var i Västervik förra veckan och hämtade masten), så vi försöker ordna ett datum. Har du möjlighet att vara med?

   Vi kör på enligt utlagt schema med start den här veckan tills dess att vi har någon annan plan!

 4. Hej Alla, efter en del extra pyssel står vi också redo att börja vara med igen. Är gärna med på ett Teams-möte eller annan lösning.