Säsongen slut för i år …

20160901
Så var det över lika fort som det började. För kvällen var det ju upplagt för drama om 2:a platsen, med bra vindar blev det små marginaler mellan många båtar, rekordmånga båtar på startlinjen ökade spänningen ytterligare, men Robban lyckades hålla ifrån Simon med en knapp minut och tog där med hem andraplatsen både för kvällen och i serien totalt. Kvällens resultat som vanligt i kalendern

Hoppas alla har haft en lika rolig säsong som vi haft på White Knuckles, vi ser redan fram emot att försvara titeln nästa år!

En fullt uppdaterad översikt kommer inom kort, men om jag inte räknat fel borde årets resultat se ut så här…
Totaltabell2016

Så långt Fredrik, då tar admin den passningen, här är totaltabellen:
Screenshot from 2016-09-03 14:46:14
Så kul att sista seglingen och blev med så många ekipage.

Om man filosoferar en smula över hela säsongen så kan man ändå konstatera att vi har en ganska stabil verksamhet. Trots att trimmisen och Pontus inte seglat under säsongen och trots att Johan har flyttat så har vi haft ett bra och kampsuget startfält. Dessutom så har vi inte behövt ställa in någon segling pga vind (även om det var litet på gränsen ett par gångar).

Fredrik får alltså njuta av det fina vandringspriset och ni andra som snickrat vitrinskåp lägga stickningen där istället och trimma segel, polera botten, splitsa nya outfuckers eller vad som nu behövs för att få låna det en annan gång!

Tack alla!

5 Replies to “Säsongen slut för i år …”

  1. Hej och tack för en bra klubb och seglingsverksamhet. Utan er hade jag inte kommit ut och seglat så mycket som jag gjort. Och nästa år kommer Aprilia igen starkare och hetare än någonsin. 🙂

    Kanske hänger Aprilia tom. på ngt av de andra litet större racen som Ornö och Hyundai nästa år. Vi ses!