Vi seglar nästa torsdag också (30 juni)!

Efter seglingen igår var vi väl alla ganska nöjda och tyckte det var kul, det var ju uppmuntrande att ha litet vind för en gångs skull, även om det var en del stiltje i starten.

Roligt också att det ändå var ett så samlat gäng runt banan trots båtar med vitt skilda prestanda:

Jag har fått rapporter från Robert, Pontus, Åke och mig själv och jag gör iordning resultattabellen så fort jag fått in resterande två. Om det är trassel med vem som egentligen skulle tagit tiden så kommer tävlingskommittén att åsätta ekipagen målgångstider.

Det är egentligen ganska uppenbart att bloggformatet är mycket enklare att hantera för att rapportera och att kommunicera, dä kan jag snabbt komma ut med något och det är värdefullt att alla kan svara och kommentera. I princip så räcker det ju med att någon slänger ur sig ett inlägg att “i kväll vill jag kappsegla, någon som är på?” och så kan man köra.

Så min tanke är att “statisk” information som tävlingsreglemente läggs upp via hemsidan, men information som att “vi kör igen på torsdag kväll” passar bäst på en blogg.

Och som alltid, feedback, please!

Jag börjar med att alla får kommentera och hoppas att det inte ramlar in en massa skräp, vi får ta hand om det då i så fall.