Försäsongens sista race på torsdag!

2013-06-19 19.39.23

Vi var fem båtar igår kväll och vi utbrast spontant “Veni, Vidi, Navigare” (Vi kom, vi såg, vi seglade) som Julius Caesar lär ha uttalat efter sin seger över kung Pharnaces II av Pontus i slaget vid Zela i Pontos år 47 f.Kr. (Fast antagligen ska ordet Navigare böjas på något vis, finns det någon som är duktigt på Latrin här?)

För att uttrycka det på ett annat sätt, vi har kul när vi leker med våra båtar! Bilder och ett par videosnuttar finns under menyn ovan!

På torsdag kommer väl alla och några till?

Och, just det, en liten tanke, vi ser ju nu att i synnerhet om vi betänker att man får plocka bort dåliga prestationer så finns det en ganska stor risk att folk hamnar på samma poäng, hur löser vi det? T ex att vid lika poäng så vinner den som har snabbaste racet på korrigerad tid?

One Reply to “Försäsongens sista race på torsdag!”

  1. GRATTIS PONTUS!
    Kul att notera att det är så jämt. Kanske förhastade slutledningar men ändå roliga tänkvärda tankar. Om Bannern/ Johan och Priman / Fredrik punktmarkerar varandra för hårt, ja då kan Elan / Pontus smita förbi med all heder. En annan tanke som slår oss ( Bannern ) är att ALDRIG gå in i ett befarat stiltje. 🙂