Fritt val 18:30/19:00?

Lars Ericson från Oxnö skrev en del i sitt mail med sina tider, bla a:

I tabellerna vore det fint om LYS talet alltid redovisas och kanske någon indikering om man seglat med sänkt LYS (utan spinne, fock osv) T.ex. 1,16 S,F för mig igår. Kanske dags att ta med en kolumn för klubb?Och kanske en kolumn för singlehanded? Alltid kul för jämförelse.”

och

“Nästa torsdag: kanske sista start 18:30 pga mörkrets infall?”

När det gäller den första synpunkten så inser jag att det borde till en elegantare metod för resultathanteringen, misstaget jag gjorde med Åkes SRS visar ju tydligt att det går att göra bättre.

Och det var ganska mörkt i torsdags och det blir nu ganska snabbt ännu mörkare. Mitt förslag är att vi erbjuder alla ekipage att starta 18:30, men att vi behåller 19:00 som alternativ starttid för de som inte hinner komma ifrån jobbet i tid.

Kommentarer?

/Anders

2 Replies to “Fritt val 18:30/19:00?”

 1. Det vore också fint om vi hade en anmälningsfunktion där man kan visa att man tänker komma och segla. Det skulle ju räcka med att man anmäler sig t.ex. senast kl 12 på torsdagen. Då vet man om det är någon ide att köra ut till Gålö, man vill väl ha åtminstone tre båtar på linjen om det ska vara någon idé att kappsegla.
  Till en början skulle det räcka med att vi anmäler oss i denna kommentarsfunktion.
  Jag anmäler mig härmed till kvällens (18/8) segling.
  Lars E. RB111, SRS 1,16 S,F Start kl 18:30

 2. Jodå, det finns ju mycket som man skulle kunna göra annorlunda. Man skulle ju kunna göra om fliken “Resultat” så att man lägger upp alla planerade seglingar där och så anmäler man sig där, får meddelande om banan t ex och så småningom reslutaten.

  Med tanke på att vi för ett år sedan inte hade någon seglingsverksamhet alls så tycker jag ändå att vi är på rätt väg.

  Ni slipper inte trimaranen i kväll heller. Men jag tror att det kan bli dåligt med vind…