I morgon seglar vi!

…men det kanske är bra att rekapitulera vad vi höll på med sist:

– Båtar med LYS/SRS 1,15 eller högre startar kl 19.00, långsammare båtar får starta kl 18.30 eller kl 19.00 (tänkt för de som har svårt att hinna).

– De som vill segla utan båt kan antingen simma (och får då ett speciellt hedersomnämnande i årsberättelsen) eller stå utanför klubbstugan med det där omisskänliga ansiktsuttrycket “jag vill segla”. Ni kan titta i reglementet, ni som väljer att segla med någon annan bör observera att ni kan inhösta poäng ändå.

– Ingen föranmälan behövs, men eftersom detta är säsongens första segling så skulle jag uppskatta att få ett mail eller en kommentar här om ni kommer med.

– Resultatrapportering per mail. Läs i reglementet.

– Båtar från våra grannklubbar är mer än välkomna att deltaga. Vi hade ju planerat samarbete med Oxnöiterna om Södertörnspokalen och det skulle vara kul att ta upp det igen, men i år verkar det bra tyst från OBF.

Dessvärre kommer jag inte att ha min båt sjösatt tills i morgon och dessutom har jag drabbats av hjärtbesvär och tänker för allts smör i Småland inte stressa för att komma i plurret (eller stressa alls, detta blir min stora utmaning), så jag kommer att stå till förfogande för att gasta och/eller vara funktionär och/eller fotograf. /Anders