Smörj skotvinscharna nu…

…för nu börjar allvaret.

Det är av största vikt att någon medlem ser till att ta vandringspriset från Pontus, så ut med er! Har ni till äventyrs inte båten klar så åk ut ändå, ni kan segla på någon annan båt, lära er en massa om segeltrimning och var vindstråken går och få poäng ändå!

Som ni ser så ligger de planerade “torsdagsseglingarna” ute under “Kalendarium 2012”. Det är med stor tillfredsställelse jag ser att kappseglingsdagarna ligger även i det officiella kalendariet på klubbens hemsida. Där finns dock ett litet problem, det är ju alltid bekymmersamt att definiera samma sak på två ställen, med olika metoder, med olika verktyg och av olika personer. Hela anledningen till att jag har valt ett bloggverktyg för att kontrollera kappseglingsverksamheten är att det går snabbt och effektivt att få ut information. Eventuella sista-minuten-ändringar kommer i första hand på kappseglingsbloggen, så står det olika så titta här i första hand!

Det bör observeras att diverse helgdagar gör att den första seglingen blir på en tisdag och  att även seglingen i midsommarveckan blir en tisdag.

Vad som fortfarande fattas som ni ser är samplanering med Oxnö. Förra våren så hade ju Oxnö en av sina söndagsseglingar en vardag och då flyttade vi vår segling till den dagen den veckan. Liksom att vi samplanerade Södertörnspokalen. Jag återkommer med info så snart jag vet något.

Som vanligt är jag mycket tacksam för kommentarer och förslag. /Anders