Södertörnspokalen 2012!

Jag har inte fått någon endaste rapport från i torsdags, jag utgår då ifrån att samtliga inblandade bedömde att det skulle bli en stiltjekväll och helt enkelt uteblev.

Kanske vi skulle skaffa oss någon rutin där vi kan slänga ur oss något här, man kan ju i princip skriva kommentarer på sidan som hör till det planerade seglingsdatumet. Jag har sett till så att man ska kunna kommentera dessa sidor!

I alla fall så har vi ju sett att Johan Strömbäck varit runt och satt upp inbjudan till Södertörnspokalen nu på lördag 18/8. Inbhudan finns här: Inbjudan Södertörnspokalen 2012.

Jag pratade nyss med Johan och det går bra att anmäla sig på plats en stund innan skepparmötet. Det finns redan minst en MBK-båt anmäld, en Dixie 27, jag anar vem… Även undertecknad ska försöka hinna vara med.

Vi blev också överens om att det känns litet trögt i båda klubbarna, det räcker att någon enstaka eldsjäl är tvungen att ställa sig åt sidan så blir det nästan inget kvar. Vi bestämde att se om vi mera kunde fortsätta där vi var förra hösten och se om vi kunde samarbeta för att få upp antalet ekipage.