BANREKORD?

Nu har jag ju inte data från de seglingar som hölls före 2011, men i de tabeller jag har så är Inkos tid 56:15 och Jum-Jums 57:17 de två bästa hittills. Begreppet “Banrekord på korrigerad tid” tycker jag däremot är enbart fånigt ;-).

Jag lyckades blöta ner min gast Magnus i några omgångar:

Inko i banan

Rent allmänt sådär så har jag inte direkt drunknat i bilder från er…

Men det var väl kul att vi kunde stå på så pass dessa båda sista kvällsseglingarna. Fast trots att vi startade 18:30 och seglade runt fortast hittills så lyste det betänkligt starkt om GPS-skärmen, så det är väl som vi konstaterade förra året, augusti ut och sedan får vi sluta. Vill man segla mera så får det nog bli på helgerna.

I det sammanhanget kan det vara värt att notera att GBK:s “Gålökannan” seglas kommande helg. Ni hittar GBK under “Länkar” ovan.

Nu försöker vi inrikta oss på en jaktstartssegling till Utö. Ryktesvägen har jag hört talas om den 15:e september, jag går ut med mer information här så fort jag vet mera.

Jag har också mekat litet med Facebook-plugins till bloggen. Det verkar ju som om alla går omkring med en uppkopplad telefon och då är den enklaste metoden att kommunicera kanske Fejan?

/Anders