Sista kvällsseglingen på torsdag!

Det är litet vemodigt, men resultaten talar sitt tydliga språk, det är svårt att genomföra meningsfulla kvällsseglingar längre fram än i augusti, så torsdag blir sista för säsongen.

En fråga till den lilla tappra skaran, vi har ju seglat på torsdagkvällar i första hand för att det inte ska krocka med GBK:s onsdagsseglingar och att vi vill uppmuntra utbyte mellan klubbarna. I samband med Södertörnspokalen så fick vi ju veta att den lilla skaran som seglar hos GBK tydligen bara är fyra båtar och att tidskollisionen inte är så väldig egentligen. Skulle det vara bättre om vi seglade onsdagkvällar? Längre från helgen, lättare att komma ihåg och inget trassel med midsommar, Kristi Him och vad det nu är på våren!

4 Replies to “Sista kvällsseglingen på torsdag!”

 1. Nu på slutet kom det lite fler båtar på GBK:s onsdagsseglingar, men frågan är om man åker runt Gålö ca 1 timme för att segla 1-2 timmar en vardag? Våra deltagare kommer oftast från grannklubben OBK, Karlslund och givetvis den egna klubben.
  Det vore väldigt roligt med ett samarbete mellan klubbarna, men just när det gäller vardagarna är det nog “riskfritt” att lägga era seglingar på onsdagarna. Däremot måste vi ha en dialog när vi planerar våra större tävlingar som Södertörnspokalen och Gålökannan.

  mvh
  Robert G
  Tävlingskommittén GBK70

 2. tavling@gbk70.se går till hela tävlingskommittén på GBK, inklusive mig. Det är bra om du skriver till den adressen om du vill diskutera tävlingsfrågor med GBK så som våra onsdagsseglingar och Gålökannan.

  mvh
  Robert G